Terveiset Prahasta!

Kiira.png

Kirjoittajana Kiira Virolainen, Viikin Taloustieteilijöiden 2015 hallituksen puheenjohtaja ja kolmannen vuoden elintarvike-ekonomian opiskelija. Kiira haluaa välittää koko 2015 ViikkiAreenan järjestäjien puolesta terveisensä ja toivotuksensa 2016 tapahtumalle!

 

Mistä tietää, että kevät on tullut? Siitä että aurinko paistaa, inhottavasta loskasta on vihdoin päästy eroon, opiskelijat laskevat jo tunteja vappuun ja siitä, että on tullut taas aika aloittaa ViikkiAreenan järjestäminen.

Ensimmäinen ViikkiAreena järjestettiin Viikin Taloustieteilijöiden ja markkinoinnin ainejärjestön Voluntaksen toimesta ensimmäisen kerran vuonna 2012, jolloin paikalla oli 12 yritystä. Viime vuonna tapahtuma kasvoi kolmipäiväiseksi ja uskoisin, että vuoden 2016 tapahtuma tulee olemaan entistä suurempi ja tulee hyödyntämään yhä useampia opiskelijoita sekä yrityksiä eri aloilta.

Itse olen ollut mukana järjestämässä ViikkiAreena tapahtumaa kahtena vuotena. En usko, että mikään opiskelu-urallani käymä kurssi on opettanut minulle yhtä paljon kuin ViikkiAreenan järjestäminen, eikä missään muualla ole muodostunut samalla lailla kontakteja. Tapahtuman kasvattaminen tuotti aika ajoin harmaita hiuksia ja epäuskon tunnetta, kun yksipäiväinen tapahtuma laajenikin yhtäkkiä koko Maatalous-metsätieteellisen tiedekunann kattavaksi. Silti tapahtumapäivä ei voinut olla kuin yhtä hymyä; tapahtuma onnistui paremmin kuin uskalsimme ikinä toivoakkaan. Myös sekä yrityksiltä että opiskelijoilta saatu positiivinen palaute teki kaiken vuoden aikana nähdyn vaivan sen arvoiseksi.

Nähtäväksi jää mitä kaikkea uutta ViikkiAreenalla on tänä vuonna opiskelijoille ja yrityksille tarjota. Henkilökohtaisesti en epäile sekuntiakaan, etteikö tämän vuoden järjestäjäporukka saisi aikaan entistä suurempaa, parempaa ja antoisampaa ViikkiAreena-tapahtumaa

Muistan hokeneeni ”ei ikinä enää” -mantraa ystävilleni viimevuoden ViikkiAreenan jälkeisinä päivinä. Silti jopa täällä Prahassa vaihto-opiskelijana sormeni syyhyävät, että pääsisin mukaan järjestelyihin, kun tietää mitä kaikkea ViikkiAreenan varalle on tälle vuodelle suunniteltu!

Yksi kommentti artikkeliin ”Terveiset Prahasta!

  1. Paluuviite: Terveiset Prahasta! | ViikkiAreena

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s