Erotu eduksesi, niin mekin Farmitilla!

Perinteikkääksikin mielletty maataloussektori digitalisoituu parhaillaan päätä huimaavalla vauhdilla. Erilaiset sähköiset palvelukanavat, IoT-ratkaisut, sosiaalinen media ja monet muut digitalisaation mukanaan tuomat apuvälineet ovat joko jo nyt tai ainakin tulevaisuudessa arkipäivää koko maatalous- ja elintarvikealalla aina alkutuotannosta kuluttajamarkkinointiin saakka.

Kukaan ei vielä tässäkään vaiheessa varmasti osaa tarkalleen sanoa, mitä paljon puhuttu digitalisaatio oikeastaan tulee sektorillemme tarkoittamaan. Saati kuvittelemaan, millaisia mahdollisuuksia tämä merkittävä mullistus tulee vielä avaamaan.

Yksi asia on kuitenkin varma, informaation määrä tulee lisääntymään entisestään. Jokaisen alan toimijan on löydettävä oma keinonsa erottautua valtavasta informaatiomassasta ja saada äänensä kuuluville.

Sama lainalaisuus pätee myös työmarkkinoilla. Yhtä vapautuvaa työpaikkaa kohden voi hakijoita olla parhaimmillaan useita kymmeniä, jopa satoja. On kyettävä erottautumaan, tuomaan esiin omia vahvuuksiaan ja osaamistaan. Kaiken lisäksi pitäisi vielä olla se hyvä tyyppi, joita työpaikkailmoituksissa aina etsitään.

Farmit.net-sivusto on ollut maatalousalan sähköisen viestinnän ja markkinoinnin edelläkävijä koko elinkaarensa ajan. Farmit on tarjonnut dynaamisen viestintäväylän, jonka kautta alan toimijoiden viesti on saatu tehokkaasti kaikkien huulille.

Tänä päivänä Farmit Website Oy tuottaa kokonaisvaltaisesti viestintä-, markkinointi ja sisällöntuotantopalveluita maatalousalan yrityksille, niin suurille kuin pienillekin. Farmitissa työskentelee täyspäiväisesti viisi henkilöä, joista jokainen on koulutukseltaan agronomi. Lisäksi kesäkuukausina meillä työskentelee opiskelijoita, joilta löytyy takataskustaan niin viestinnällisiä taitoja kuin maatalousalan osaamistakin.

Oletkin ehkä jo tutustunut Farmitin kotisivuihin http://www.farmit.net, joka tarjoaa maatalouden ammattilaisille palveluita aina ajantasaisesta ruiskutussäästä alan tuoreimpiin uutisiin. Tervetuloa tutustumaan väkeen Farmitin takana, nähdään ViikkiAreenassa!

Katri Ala-Kleemola
Tuottaja
Farmit Website Oy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s