Aikataulu 2019

ViikkiAreena – opiskelijavetoinen MMTDK:n yritysyhteistyötapahtuma

ViikkiAreena koostuu kolmesta osasta: messuosuudesta sekä sitä täydentävistä ViikkiAreena Discussions ja ViikkiAreena Skills -tapahtumasarjoista. Messuosuus tarjoaa opiskelijoille, yliopistoyhteisölle sekä yrityksille ja muille organisaatioille mahdollisuuden verkostoitua ja tutustua toisiinsa.  ViikkiAreena Discussions tuo keskustelun keskiöön teemoja, joista luentosaleissa ei kuule. Päivän teemaan perehtyneitä ammattilaisia sekä keskustelua haastavaa yleisöä kaikilta yliopiston tasoilta tuodaan jokaisena ViikkiAreenan päivänä yhteen puimaan ajankohtaisia aiheita ja haastamaan status quo! ViikkiAreena Skills -tapahtumasarja parantaa viikkiläisten opiskelijoiden työnhaku- ja työelämävalmiuksia.

Tiistai 19.11 Elintarvike ja ekonomia

Messuosuus klo 10.00-14.30, Infokeskus Korona

Kesko,  Valio, Fazer, Lidl, HKScan, Unilever, Atria, Apetit, Metsäkustannus, Elintarviketieteiden seura, Agronomiliitto, Loimu ry, Trainer’s house ja Contact Forum


 


 


 
 

 

Keskiviikko 20.11 Maatalous ja metsä

Messuosuus klo 10.00-14.30, Infokeskus Korona

UPM, Metsä Group, Yara, Metsähallitus, Stora Enso, Hankkija, Luke, ProAgria, FABA, Think Company ja Soilfood.

TBA

  Huomaa, että osaan tapahtumista ilmoittaudutaan etukäteen. Tsekkaa ViikkiAreena Discussions ja ViikkiAreena Skills -oheistapahtumien tarkemmat tiedot oheisista linkeistä!

Mainokset