ViikkiAreena

Väliaikatiedote

ViikkiAreena 2020 joutuu koronavirustilanteesta johtuen pohtimaan uusia ratkaisuja. Tämän hetkisen suunnitelman mukaan tapahtuma siirretään tammikuulle 2021. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan lähiaikoina.

Mikäli tautitilanne ei mahdollista tapahtuman järjestämistä kyseisenä ajankohtana, joudutaan tapahtuma valitettavasti peruuttamaan kokonaan ja siirtämään alustavasti syyslukukaudelle 2021.

Menestyksekkään tapahtuman läpivieminen vaatii Helsingin yliopiston suositusten noudattamista ja opiskelijoiden siirtymistä lähiopetukseen. Pidämme opiskelijat ja yhteistyökumppanit ajan tasalla asiasta, joten seuraathan Viikki Areenan sosiaalisen median tilejä.

ViikkiAreena on Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan ainejärjestöjen yhdessä järjestämä työelämätapahtuma, jossa opiskelijoilla ja koko yliopistoyhteisöllä on mahdollisuus saada tarkempi ja laajempi kuva yritysten toiminnasta, uusimmista suunnista ja uramahdollisuuksista. Yrityksille taas ViikkiAreena on tilaisuus profiloitua työnantajana, tavata tulevaisuuden ammattilaisia sekä kuulla toimialan uutuuksista yliopistolla. ViikkiAreenassa puidaan ajankohtaisia teemoja ja parannetaan opiskelijoiden työelämävalmiuksia osana opintoja!

Tule paikalle tutustumaan alan toimijoihin, verkostoitumaan ja kuuntelemaan ajankohtaisia seminaareja!

Mukana järjestämässä:

Viikin Taloustieteilijät

Lipidi

Metsäylioppilaat

Oikos

Sampsa

Vuorovaikeutus

Viri-lactis

Biosfääri

MMYL

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s