Ideakilpailu

Tiedättekös viikkiläisälyköt, -intoilijat ja -keksijät, nyt kannattaa olla kuulolla 😉 

Lähde mukaan luomaan kestävämpää Viikin kampusta! Miten saamme meitä ympäröivät Viikin kampuksen resurssit kiertämään ja käyttöön nykyistä tehokkaammin? Miten voimme innostaa toisiamme yhä vihreämpiin tekoihin? Miten me viikkiläiset saamme yhdessä valjastettua huippuosaamisemme käytäntöön? 

Joko innostuit? Kutsumme Sinut rakentamaan kestävämpää Viikin kampusta ennennäkemättömään ViikkiAreenan ideakilpailuun jossa me viikkiläiset lyömme viisaat päämme yhteen ja ideoimme kestävämpää tulevaisuutta huippuammattilaisten opastuksella. Otamme kisaan mukaan kahdeksan tiimiä, ja jokaisessa tiimissä on 4-5 henkilöä. Voit hakea joko valmiissa tiimissä tai yksin, jolloin tiimisi koostetaan hakuajan päätyttyä. Hakuaika on 1.-24.10. Kisan järjestävät Helsinki Think Companyn ja ViikkiAreenan upea ja osaava yhteistiimi.  

Kilpailu starttaa kahden päivän aivomyrskyllä 5.-6.11. Sen aikana pääset tiimisi kanssa tunnistamaan valmiiden teemojen pohjalta itseänne kiinnostavan ongelman, jota lähdette ratkaisemaan. Työpajoissa innostamassa ja opastamassa ovat Helsinki Think Companyn rautaiset fasilitoijat, jotka luovat puitteet luovaan ongelmanratkaisuun ja opastavat pitchauksen saloihin. Luvassa on ainutlaatuinen kokemus, jossa pääset vaikuttamaan oman kampuksesi tulevaisuuteen muutosmielisten ihmisten kanssa. Työpajat järjestetään Helsinki Think Companyn Viikin toimipisteellä kokoontumisrajoitusten salliessa. Tilanteen vaatiessa myös etätyöskentely on mahdollista. 

Kilpailu huipentuu finaaliin 11.11., jossa tiimit pääsevät pitchaamaan ideansa tuomaristolle, jossa on edustajia niin Helsingin yliopiston, Helsinki Think Companyn kuin yritysmaailman puolelta. 

Kilpailu mahdollistaa mahtavien, Viikkin kampusta edistävien ideoiden luomisen, joita juhlimme yhdessä finaalibailuissa! Osallistumalla mukaan saat arvokkaita oppeja muisteltavaksi kiikkustuoliin, ja voittajatiimi palkitaan myös upealla sponssipalkinnolla. Ideakilpailu on tilaisuus haastaa itseäsi, tutustua viikkiläisiin ja naatiskella akatemian parhaista herkuista. Tervetuloa mukaan! 

Seuraa meininkiämme Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä nimellä ViikkiAreena, ja Helsinki Think Companyn puolella instagramissa @helsinkithinkco, sekä Facebookissa ja Linkedinissä  nimellä Helsinki Think Company. 

Hae mukaan täältä.

Kilpailun teemat:  

Viikkiläiset tulevaisuuden tekijöinä! 

  • Miten me viikkiläiset voimme yhdessä viedä oppejamme kentälle ja rakentaa kestävää tulevaisuutta? Kuinka voimme kannustaa toisiamme esimerkiksi poikkitieteelliseen yhteistyöhön? 

Viikkiläiset sankareina! 

  • Miten me viikkiläiset voimme toimia kestävämmin arjessamme? Miten innostamme itseämme ja toisiamme tekemään kestäviä tekoja? 

Viikki kierrättää! 

  • Miten saamme Viikin kampuksen resurssit kiertämään ja käyttöön nykyistä tehokkaammin? Miten Viikin kampuksella voi toimia kiertotalouden periaatteiden mukaisesti?