Gradun aihe ja työpaikka ProAgrialta

Aloitin opiskelun Viikissä vuonna 2013, pääaineena agroteknologia. Heti opintojen alkuvaiheesta lähtien olen ollut kiinnostunut muun muassa ravinteiden kierrätyksestä ja siitä, millä keinoilla maatalouden aiheuttamaa ympäristökuormitusta voitaisiin vähentää. Tämän vuoksi olenkin opinnoissani suuntautunut maatalouden ympäristöteknologiaan.

KaroliinaYrjölä_viikkiareena_blogi

Karoliina Yrjölä

Vuonna 2016 neljännen opiskeluvuoden syksyllä tuli aika alkaa pohtia pro gradu -tutkielman aihetta. Kuulin sattumalta, että ProAgrialla oli alkamassa uusi mielenkiitoinen hanke liittyen sian lietelannan happokäsittelyyn. Siihen etsittiin hanketyöntekijää ja samalla olisi mahdollisuus kerätä aineistoa graduun. Otin heti yhteyttä ProAgria Keskusten Liiton Sari Peltoseen ja kerroin että haluaisin osallistua hankkeeseen. Eikä aikaakaan, kun sain tiedon, että kyseinen työpaikka oli minun. Kannatti siis raahautua sille turhalta tuntuneelle aamuluennolle, jonka päätteeksi tästä työpaikasta kuulin!

Lietteenlevityskuva_2017_Yrjola_Karoliina

Lietteenlevityskuva (Yrjölä Karoliina 2017)

Työt alkoivat keväällä 2017 ja pääasiallinen tehtäväni oli toteuttaa hankkeeseen liittyvä kenttäkoe. Kesän töiden jälkeen jatkoin opintoja Viikissä, mutta koska hanke jatkui ja töitä riitti, palasin ProAgrialle jälleen huhtikuussa 2018. Näiden kuukausien aikana olen saanut tehdä monenlaisia töitä, tavannut paljon uusia ihmisiä, verkostoitunut, kiinnostunut uusista asioista, osallistunut koulutuksiin ja yhä enemmän alkanut tuntea olevani osa hienoa proagrialaisten joukkoa.

Työpaikkana ProAgria on yllättänyt positiivisesti. ProAgria on mielestäni reilu työnantaja, ja työilmapiiri täällä on iloinen ja kannustava. Uusia työntekijöitä kohdellaan tasavertaisesti ja täällä jokainen saa tuntea olevansa tärkeä osa työyhteisöä. Kun nämä asiat ovat kunnossa, on joka aamu mukava lähteä töihin!

Karoliina Yrjölä
ProAgria Keskusten Liitto

Järjestämme ViikkiAreenassa Pop Up rekrytointeja! Varaa kymmenen minuuttia aikaa ja tule tapaamaan
meitä ProAgrian ständille. Kerro osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi ja me kerromme sinulle avoimista työpaikostamme. Olemme ViikkiAreenassa 14.11. Pop Up rekrytoinnit järjestämme klo 11-12!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s